• Gratis verzending vanaf €50

 • Probleemloos retourneren

 • Vandaag besteld, morgen in huis

 • Milieuvriendelijke verpakking

Manandshaving
Alles voor de Blije Man

Onze webwinkel is dé snoepwinkel voor mannen sinds 2009. Onze webwinkel is een vertrouwde omgeving waar de hedendaagse man alles vindt om fris en monter de dag te beginnen. We bieden een scala aan topkwaliteit scheer- en baardverzorgingsproducten die elke man blij maken.

Bezoek onze showroom in Haarlem
Ontdek onze unieke showroom in de traditionele scheersalon van Jan Heideman Meesterbarbier in Haarlem. Hier kun je niet alleen advies krijgen, maar ook onze producten voelen, ruiken en testen. Onze showroom is geen winkel, maar een plek waar je de kwaliteit van onze producten zelf kunt ervaren. Let op: bezoek is mogelijk op afspraak.

Online winkelen gemakkelijk gemaakt
Weet je al wat je wilt? Bestel het eenvoudig online. Onze webwinkel zorgt ervoor dat je bestelling snel en vlot bij je thuis wordt bezorgd. Scheren en baardmanagement zijn bij ons in goede handen.

Over Manandshaving

Sinds augustus 2009 heeft Manandshaving zich niet alleen gevestigd als dé specialist voor mannen in Nederland en België, maar hebben we ons ook uitgebreid over heel Europa, inclusief Frankrijk en daarbuiten. Wij bieden een breed en gevarieerd assortiment scheer- en huidverzorgingsproducten, geuren voor mannen en stylingproducten die zijn afgestemd op de behoeften van de moderne gentleman. Ons gevarieerde assortiment is ontworpen voor een wereldwijde klantenkring, zodat elke man iets kan vinden dat past bij zijn verzorgingsstijl en -voorkeuren.

 • Hoofdkantoor

  54 rue du Vivier
  6900 Marche-en-famenne
  Belgium

 • E-mailadres

  hello@manandshaving.com

 • Showroom in Haarlem

  Barbershop Jan Heideman Meesterbarbier
  Schagchelstraat 22
  2011 HX Haarlem
  Nederland

Ontdek de voordelen van winkelen met Manandshaving

1. Ongeëvenaard Aanbod aan Verzorgingsproducten
Manandshaving biedt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor elke man, van scheerbenodigdheden tot baard- en huidverzorging.

2. Topkwaliteit tegen de Laagste Prijzen
Ervaar het beste in verzorging met onze hoogwaardige producten, scherp geprijsd om uitzonderlijke waarde te bieden.

3. Spaar voor Grote Kortingen met ons PingPing Spaarprogramma
Doe mee met ons PingPing Spaarprogramma en bespaar meer! Verdien flinke kortingen op toekomstige aankopen terwijl je winkelt.

4. Gemakkelijk Online Bestellen met Gratis Afhaalmogelijkheid
Winkel vanuit het comfort van je huis met de mogelijkheid om je bestelling gratis op te halen in ons magazijn in WASPIK (Nederland).

5. Uitgebreide Tips, Informatie en Videohandleidingen
Toegang tot een schat aan bronnen, waaronder gedetailleerde tips, informatieve artikelen en stap-voor-stap videohandleidingen om je verzorgingsroutine te verbeteren.

6. Deskundig Advies over Scheren, Baard- en Huidverzorging
Ontvang praktisch, ongecompliceerd advies over alle aspecten van mannelijke verzorging, afgestemd op jouw behoeften.

Verbeter Je Verzorgingsroutine met Manandshaving
Verken deze voordelen en meer bij Manandshaving. Verbeter je dagelijkse routine met de fijnste producten en deskundig advies, op maat gemaakt voor de moderne man.