• Gratis verzending vanaf €50

  • Probleemloos retourneren

  • Vandaag besteld, morgen in huis

  • Milieuvriendelijke verpakking

Truefitt and Hill Mayfair

Truefitt and Hill Mayfair - Manandshaving

Enige tijd geleden hebben we de Mayfair geurlijn van Truefitt and Hill ingekocht. Mayfair is de nieuwe exclusieve scheerproductlijn van dit klassieke en chique Engelse merk. Hiermee gaat Truefitt and Hill zich nog meer onderscheiden ten opzichte van de andere bekende Londense scheermerken, zoals DR Harris en Geo F Trumper. Met deze nieuwe luxe productrange bevindt het zich nu wereldwijd aan de top van de meest exclusieve scheer- en verzorgingsproducten voor mannen.

Truefitt and Hill Mayfair

Met Mayfair speelt Truefitt and Hill in op de typische Britse traditie van wat de essentie is van 'goede smaak': wees stijlvol, geniet van het leven en ga met zwier en passie door het leven. Het vertelt het verhaal van de vele individueen die sinds 1805 de barbershop van Truefitt and Hill in Londen hebben bezocht. Mayfair is een ode aan het wereldwijd bekende Brits historisch erfgoed van vakmanschap op het gebied van herenverzorging.

Mayfair bestaat uit de bekende zachte scheercrème, de verzorgende after shave balm en een cologne en de harde scheerzeep in een luxe houten scheerkom. Mayfair is een moderne interpretatie van colognes uit het verleden. De geur van Mayfair is een speelse mix van bloemige tonen, die doet denken aan warme en kalme zomerse dagen – zorgeloos, speels en intrigerend. Het opent met frisse topnoten van citroen en mandarijn, bergamot en rozemarijn, met hartnoten van jasmijn en lavendel die zich verrassend mengen met een honingzoete twist van neroli en tenslotte subtiele muskusnoot die het geheel compleet maken.

Beschrijving van de geurpyramide

Topnoten: Citroen, Mandarijn, Bergamont, Rozemarijn

Hartnoten: Neroli, Lavendel, Jasmijn

Basisnoten: Muskus

 

Mayfair scheercrème

Ook de Mayfair scheercrème is de bekende uitmuntende kwaliteit die we gewend zijn van Truefitt and Hiil. Het heeft een zachte smeuïge samenstelling. Het schuimt makkelijk op en zorgt voor een zachte romige beschermende schuim. Het maakt de baardharen zacht, beschermt de huid optimaal en zorgt ervoor dat het scheermes moeiteloos over de huid glijdt.

Mayfair after shave balm

Na het scheren doet de after shave balm zijn verzorgende en kalmerende werking. De balms van Truefitt and Hill worden geprezen omdat de dunne niet-vettige samenstelling snel de huid intrekt. De toegevoegde Aloë Vera extracten verminderen scheerirritaties. Na het scheren geen vettige en glimmende huid meer maar een comfortabel en zacht gevoel op de huid.

Uiteraard is deze balm licht en subtiel geparfumeerd en blijft je de geur enkele uren na het scheren nog licht ruiken op de huid.

Mayfair cologne

Na het scheren enkele pufjes op de polsen of achter in je nek en je ruikt de gehele dag naar deze fantastische cologne.